Varmt välkomna till Förvaltarföreningens julmiddag den 9 december.
I år landar vi på anrika Ulriksdals Värdshus där ett dignande julbord står uppdukat för oss.
Alla smaker är väl representerade i klassisk miljö där vi återigen får möjlighet att träffa gamla och nya vänner.

När? Tisdag 9 december, kl. 18.30 – 21.00
Var? Ulriksdals Värdshus
Hur? Anmälan sker på ”Mina sidor”, begränsat antal platser. Svar senast 25/11 (ange ev. allergier vid anmälan). Anmälan är bindande.
Kostnad: 1760 kr, då ingår välkomstglögg, garderob och kaffe. Dryckespaket enligt nedan ingår också.
Varmt välkomna!
/Styrelsen
| Första serveringen – sill och strömming Inlagd sill Flädersill Grillad citron- och yoghurtsill Norröna Matjesill Tomat- och chilisill med libbsticka Senapssill Kräftströmming Dill- och Svedjanostsill Gravad strömming med sikrom och pepparrot Stekt inlagd strömming Sillsallad Gubbröra Inlagd svamp Senapsinlagd aubergine | Tomat- och chiliaubergine Vörtbröd Kavring Honungsknäcke Skedvi knäckebröd Smör Brynt smör Prästost Kryddost Rödlök och gräslök Hackat ägg Gräddfil Kokt potatis |
| Andra serveringen – Kall och rökt fisk Gravad lax Kallrökt lax Varmrökt lax Inkokt lax Varmrökt makrill med rökt majonnäs och libbsticka Lax- och skaldjurspaté med forellrom Gravad morot med dill Ägghalvor med majonnäs och stenbitsrom Hovmästarsås Sauce verte Löjromssås med fänkålspollen Citron- och rapsmajonnäs | Tredje serveringen – Grönt Cruditésallad med chilivinägrette Inlagd blomkål med frökrisp och persilja Rödbetor med svarta vinbär Potatissallad med äpple, purjolök och kapris Rödbetssallad Waldorfsallad |
| Fjärde serveringen – Kallskuret Julskinka från Esplunda Gård Rökt lammfiol Rökt vildsvinsstek Lufttorkad skinka från Dalsjöfors Pressylta Kalvsylta Munsökorv Lufttorkad salami från Nibble gård Kycklingpaté Ulriksdals leverpastej Skånsk senap Originalsenap Ulriksdals julsenap Ulriksdals äppelmos Curryremoulad Cornichons Cumberlandsås | Femte serveringen – Småvarmt Köttbullar Prinskorv från Mälarchark Glacerad fläsksida Ulriksdals julkorv Rödkål Grönkål stuvad med muskot Janssons frestelse Omelett med champinjoner Kålrotslåda Kikärtskroketter med kummin och fänkål Stekt rödkål med blodgrape och pumpakärnor Brysselkål med chili, curry, lök och russin Blodpudding med äpple, lingon och bacon Kalkon i gräddsås med krutonger och ädelost Rostade palsternackor med brynt smör, citron och solrosfrö |
| Sjätte serveringen – Ost Stilton Cheddarost Wrångebäcksost Den Hvide Dame Sivans gräddädel Fikonmarmelad Grön tomatmarmelad Frukt- och nötbröd Saltiner Finncrisp Torkade fikon Torkade dadlar Vindruvor | Dryck 2 x Mariestads julebrygd 1 x 4cl snaps 1 x Glas Glas Mont-Redon Côte-du-Rhône Réserve, Fr |